неделя, 10 юли 2011 г.

Тайните на тялото на Ашли

Ашли си е обратно вкъщи със семейството и приятелите си в Джаксънвил, но имаме интервю от нейния личен треньор с няколко тайни за невеорятното тяло на Ашли.

Тя може да игрое само поддържаща роля в Здрач, но Ашли Грийн стана една от най-известните членове благодарение на нейното перфектно тяло.
Така че каква е тайната на перфектната фигура на 24-годишната актриса? Треньорката на Ашли Риса Шепард казва на Starlounge как актрисата поддържа цялото си тяло с помощта на Пилатес.
Ашли, която играе вампирката Алис в изключително популярния филм Здрач, започнала работа с Риса интензивно преди две години и инструктора по Пилатес казва, че тя започнала да бележи промени много бързо.
"Тялото на Ашли е силно и гъвкаво сега." казва риса. "Моя метод е цялостна климатична тренировка, която насърчава клиентите да работят с телата си и да достигат собствено съвършенство. Това комбинира Пилатес, терапевтично упражнение, и осъзнаване на тялото.
"Ашли беше много нетърпелива да се научи как да използва тялото си правилно, така че да няма противоположно действие и да може да поддържа тялото си в тип топ форма."
"Джозеф Пилатес казва, че се чувствате добре след 10 сесий, изглеждате добре след 20 и имате ново тяло след 30. С Ашли, мога да кажа, че нещата започнаха да се променят само след 10 сесий."
Общата програма на движението и тялото, при Ашли съдържа ежедневни тренировки в гимнастически салон в Лос Анджелис, включващи серий от упражнения, последвани от сесий на реформатора (специална машина Пилатес).
"Ние правим разтягане на ръцете, след това светлинен реформатор, за да загрее тялото. След това работим над корема и долната част на гърба напълно."
Режима помогна за укрепването на стойката на Ашли и практически гърба й.
"Тя дойде при нас с уплакванията от болки в кръста, и ние и помогнахме като укрепихме корема й, гърба и стойката," добавя Риса.
Докато заснема на място, Ашли поддържа връзка с треньора си чрез е-майл и също работи по нейното ДВД 'The Sheppard Method of Pilates' през свободното си време.
И изглежда, не е само тялото й, което се е възползвало от сесийте, Риса подчертава, че Ашли е станала много по-уверена пред камерата като резултат.
"В моите сесий аз махам робота и замествам това с истинска личност," обеснява тя.
"Страхотно за актриси като Ашли, да дойдат при мен, защото те започват да се чувстват по-силни като жени и в тяхното изкуство.
"Мога да науча всичките си клиенти да бъдат, които са, да чувстват техния оптимизъм и да намерят сърцевината на силата си. Ашли ще стигне далеч, заради това, и ще бъде, а и вече е чудесен модел за подръжание на други жени."
Превод за блога:Hriss
ПРЕВОДА ПРИНАДЛЕЖИ НА БЛОГА!! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар